New Marketing Center

Our design team worked with UNUM Corporation to develop a new Marketing Center that would architecturally blend with the firm’s existing campus.

Unique Architectural Elements

The visitor’s entry and reception area are delineated as a two-story glass cube attached at a 45 degree angle along the north facade. A system of white metal panels with a pronounced grid was primarily clad with second-story office windows punched into the grid, while the first floor was clad in dark grey architectural precast panels.

Incorporating a New Addition

More than a decade later, an addition was constructed to provide a dual redundant, uninterrupted power system, that incorporated a phased construction schedule which allowed the facility to remain fully operational during renovations.

Design Award:
American Society of Interior Design, Carolinas Chapter – 1998 First Place Honor Award

ClientUNUM Corporation LocationColumbia, South Carolina Project Size75,000 square feet; Addition - 2,500 square feet