Warehouse Retrofit

Working in conjunction with the University of South Carolina’s College of Engineering and Computing, the new 36,600-square foot warehouse retrofit will accommodate the school’s new “Center for Predictive Maintenance” research facility.

Robust Architectural Layout

The building will house research labs designed to test the various mechanical functions of an aircraft’s rotors, transmissions, and sensors for methods that will address failures before they occur. The facility design seeks to utilize an efficient architectural layout, integrated with robust data and electrical systems, to support current testing, and future expansion of their program via outside investment.

The new 36,600-square foot warehouse retrofit will accommodate the University of South Carolina’s new “Center for Predictive Maintenance” research facility.

ClientUniversity of South Carolina LocationColumbia, South Carolina Project Size36,600 square feet