New Home of DNR's Law Enforcement Division

After serving as the home to the Wildlife Resource Division, Stevens & Wilkinson's main goal was to renovate the building to better accommodate the needs and identity of Georgia's Department of Natural Resources' Law Enforcement Division.

A New and Welcoming Lobby

The key feature of this project is the main lobby space. Previously, the lobby was a constrained space with outdated finishes. In coordination with the Law Enforcement Division, Stevens & Wilkinson generated a material palette that was lighter and more welcoming to the public. The lobby space has two feature walls; a wood-clad memorial wall honoring fallen officers, and a wall that displays historic artifacts of DNR's Law Enforcement Division.

Acting as the former headquarters of the Wildlife Resource Division, Stevens & Wilkinson was tasked by Georgia’s Department of Natural Resources (Georgia DNR) to transform the building into the agency’s new Law Enforcement’s Regional Headquarters. Stevens & Wilkinson provided complete architectural and engineering services for the renovation.

ClientGeorgia Department of Natural Resources LocationSocial Circle, GeorgiaProject Size8,342 square feetServicesArchitecture, Engineering, Interiors

Privacy Preference Center