New Classroom Building

Stevens & Wilkinson designed a new classroom building for Kennesaw State University that houses more than 40 classrooms and office space for five academic departments within the College of Social Science.

Spacious Interiors

Interior spaces include a 300-seat auditorium, a 116-seat film classroom and a large indoor student plaza with access to an exterior porch.

Site Preservation

The 162,500 square foot, five-story building was sited to preserve several large oak trees, as well as an existing green space to the north.

Creating a Unique Identity

Brick facades respect the existing campus material palette, with a design that gives the building a unique identity. The design achieved LEED Silver certification.

The new Social Science Classroom Building is certified LEED Silver and includes more than 162,000-square feet of space.

ClientBoard of Regents/Kennesaw State University LocationKennesaw, GeorgiaProject Size162,500 square feet