Main Corridor Renovation

This mezzanine corridor provides additional accessibility to the waiting areas for both the ticketing and baggage claim areas of the main terminal. The ceiling tiles and grid were replaced with acoustical tile grid and panels to mitigate the noise level in the corridor. Upgraded light fixtures were installed to improve the lighting levels in this space. The new stone floor tile and its detailing compliments the existing floor tile design in the transportation mall, ensuring continuity of design elements throughout the airport.

The mezzanine corridor renovation provides accessibility to the waiting areas for the airport’s ticketing and baggage claim areas of the main terminal.

ClientHartsfield-Jackson International AirportLocationAtlanta, GeorgiaProject Size11,350 square feet