New Building Addition

The Piedmont North Dining Hall is an addition to the Georgia State University freshman student housing complex located along the busy Piedmont Avenue corridor in downtown Atlanta.

Transforming a Former Hotel

The dining hall is nestled into the existing student housing complex, which was renovated from a former hotel. Fresh and appealing colors compliment the individualized food stations throughout the dining hall. The Dining Hall is also used as a meeting space when Food Services is closed.

The Piedmont North Student Housing and Dining Addition is Georgia Peach certified for sustainable design elements which include high recycled content and energy-efficient lighting.

Design Awards: 
Board of Regents – 2011 Innovation Award for Piedmont Dining Hall and Housing  

ClientBoard of Regents/Georgia State University LocationAtlanta, GeorgiaProject SizeAddition: 9,000 square feet ServicesArchitecture, Interior Design, Construction Administration