"Back-of-House" Transformation

The Georgia Tech Russ Chandler Stadium focuses on the complete transformation of the field level “back-of-house” facilities supporting Georgia Tech Baseball’s operational, academic and recruiting environment.

Narrating Georgia Tech's Baseball Traditions

The Players and Coaches’ Locker Rooms were redesigned with new mahogany-stained lockers, custom carpet, LED lighting and fully integrated audio visual components. Other new spaces include a Study, Players’ Lounge, Training Room with whirlpools and Equipment Room with a high density storage system. The entire facility is enhanced with custom designed branding graphics narrating Georgia Tech’s rich baseball traditions.

New Below-Grade Weight Room

The project also included the addition of a new below-grade 3,000 square foot weight room. The main pedestrian entrance plaza was demolished to facilitate excavation for the new weight room, additional field level access and bleacher reconfiguration. A new Plaza, complete with fencing, lighting and new ADA access features was installed back above the weight room.

The new Russ Chandler Stadium was a Design-Build project that was completed in eight (8) months.

ClientGeorgia Institute of TechnologyLocationAtlanta, GeorgiaProject Size10,300 square feet