New Division Headquarters

To accommodate their expanding staff, Stevens & Wilkinson provided complete architecture and engineering design services for the Wildlife Resource Division, a division of Georgia's Department of Natural Resources.

Designing with the Mission In Mind

Since the Wildlife Resource Division staff interacts directly with the public, the new headquarters design needed to be more inviting, all while invoking the Division's mission to, "Conserve and promote hunting, fishing, and wildlife resources through management, education, and scientific research."

Campus-Like Atmosphere

The new headquarters is located north of the central parking area, with the existing Wildlife Resource Conservation Center located to the south. The campus-like atmosphere has a positive impact on the Division's productivity and efficiency.

The Wildlife Resource Division Headquarters is a new, state-of-the-art headquarters facility that better accommodates the agency’s expanding staff.

ClientGeorgia Department of Natural ResourcesLocationSocial Circle, GeorgiaProject Size11,241 Square Feet ServicesArchitecture, Engineering, Interior Design

Privacy Preference Center