Call Center for Cingular Wireless

Stevens & Wilkinson designed this 130,000 square foot call center for Cingular Wireless (now AT&T Wireless). The interiors were designed by idea|span. This stucco on metal studs facility with a mirror glass exterior is designed to have flexible workspace for technical support. The facility includes training rooms and conference rooms.

Fast Tracked Schedule

In order to keep up with the demands of the wireless communications industry, the project was fast tracked in a compressed time to deliver a “build-to-suit” facility in less than seven months from start of construction to “first call”.

Located in Lafayette, Louisiana this new 130,000-square foot facility was fast tracked to deliver a “build-to-suit” facility in less than seven months.

ClientAT&T (Formerly Cingular Wireless)LocationLafayette, Louisiana Project Size130,000 square feet