Wachovia Customer Care Center

This customer care facility was Wachovia’s first call center on the West Coast. It was designed on a fast-track schedule, with the first “live” call received approximately six months after Stevens & Wilkinson and idea|span were selected as the design team by the client.

The 500-agent center was designed to include open, collaborative office spaces that enhance communication. Beautiful amenity spaces, including an extensively landscaped site with water features and outdoor gathering spaces encourage employees to ‘meet and greet’ outside of the workplace setting.

Design Awards:
2006 Silver Award of Excellence in Corporate Interiors (over 10,000 sf) – ASID Georgia Chapter
Best of 2004 Award – Northwest Construction Magazine

Back to Work »

Client

Wachovia

Location

Salem, Oregon

Project Size

77,500 square feet

Category

,