UNUM Corporation

Our design team worked with UNUM Corporation to develop a new Marketing Center that would architecturally blend with the firm’s existing campus. The visitor’s entry and reception area are delineated as a two-story glass cube attached at a 45 degree angle along the north facade. A system of white metal panels with a pronounced grid was primarily clad with second-story office windows punched into the grid, while the first floor was clad in dark grey architectural precast panels.

More than a decade later, an addition was constructed to provide a dual redundant, uninterrupted power system, that incorporated a phased construction schedule which allowed the facility to remain fully operational during renovations.

Design Award:
1998 First Place Honor Award – American Society of Interior Design, Carolinas Chapter

Back to Work »

Client

UNUM Corporation

Location

Columbia, South Carolina

Project Size

75,000 GSF; Addition – 2,500 GSF

Category

,