Kennesaw State University – Social Science Classroom Building

Stevens & Wilkinson designed a new classroom building for Kennesaw State University that houses more than 40 classrooms and office space for five academic departments within the College of Social Science. Interior spaces include a 300-seat auditorium, a 116-seat film classroom and a large indoor student plaza with access to an exterior porch.

The 162,500 square foot, five-story building was sited to preserve several large oak trees, as well as an existing green space to the north. Brick facades respect the existing campus material palette, with a design that gives the building a unique identity. The design achieved LEED Silver certification.

Back to Learn »

Client

Kennesaw State University / Board of Regents

Location

Kennesaw, Georgia

Project Size

162,500 square feet

Category

,