Georgia Institute of Technology – Russ Chandler Stadium

The Georgia Tech Russ Chandler Stadium focuses on the complete transformation of the field level “back-of-house” facilities supporting Georgia Tech Baseball’s operational, academic and recruiting environment. The Players and Coaches’ Locker Rooms were redesigned with new mahogany-stained lockers, custom carpet, LED lighting and fully integrated audio visual components. Other new spaces include a Study, Players’ Lounge, Training Room with whirlpools and Equipment Room with a high density storage system. The entire facility is enhanced with custom designed branding graphics narrating Georgia Tech’s rich baseball traditions.

The project also included the addition of a new below-grade 3,000 square foot weight room. The main pedestrian entrance plaza was demolished to facilitate excavation for the new weight room, additional field level access and bleacher reconfiguration. A new Plaza, complete with fencing, lighting and new ADA access features was installed back above the weight room.

This Design/Build was completed in 8 months.

 

Back to Learn »

Client

Georgia Institute of Technology

Location

Atlanta, Georgia

Project Size

10,300 square feet

Category

,